Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 7 oktober 2014

Voor beginners....

Vind je kant-breien ook zo mooi, maar heb je het nog nooit gedaan? Of denk je dat je het niet kan? Dan is dit misschien een mooi projectje om mee te beginnen. Deze prachtige kleine sjaal is gebreid en ontworpen door Charlotte (die ook al veel moois voor de winkel heeft gemaakt).


De basis is gemaakt met streepjes en de rand in een mooi kantpatroon. Deze sjaal is gemaakt van 3 bolletjes merino, los gebreid op naalden 5. 


Het patroontje is gratis te downloaden (in het Nederlands) vanaf Ravelry. Nog steeds geen account op Ravelry, écht even doen! Van Ravelry krijg je geen spam, maar het is een heerlijke verzamelsite van allerlei haak- en breiliefhebbers vanaf de hele wereld en je krijgt toegang tot pareltjes van patronen!


Het omslagdoekje is ook in onze winkel te bewonderen. Binnenkort nog meer patronen van Charlotte (vaniddag mocht ik een kijkje nemen in de projectjes die nog komen, m-o-o-i !!)

4 opmerkingen:

 1. Mooi patroontje laat je weer zien! Het maakt me nieuwsgierig naar de andere projecten van Charlotte.....!
  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zowel patroon als garen zijn een super combi :-)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig Jeanet, ik ga snel even op ravelry kijken hoor, want deze lijkt me voor mij ook te doen...
  Fijne dag vandaag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontwerpt en maakt die Charlotte toch een mooie dingen!! Erg mooie shawl!! |Ik zal hem bij mijn favorieten zetten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...