Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

zondag 5 oktober 2014

Pompoenen

Was het gisteren nog blote-armen-weer, vandaag is het aanmerkelijk kouder! Eigenlijk zou het voor onze toko eens even héél koud moeten worden, zodat we weer zin in dikke kollen, mutsen, wanten en dikke sokken krijgen. Voorlopig zit het er nog niet in, maar het kan zomaar omslaan, toch? :-)
De herfst heeft mij in elk geval verrast met een flinke verkoudheid, Om er in te komen.....


Dit mutsje is helemaal in stijl met de herfst. Door de juiste kleuren te kiezen is het net een pompoen! Het patroon is eenvoudig en je kunt het vinden op de website van Garnstudio (gratis, Nederlands). 
Het is een prima basispatroon voor een kindermuts. Je kunt variëren met een boordje en uiteraard de kleur. Het patroon is beschreven vanaf een baby-maat tot ca 7-8 jaar, de muts is gebreid op nld 3½ mm. Laat de herfst maar komen!


Andere ideetjes op dit blog met pompoenen vind je hier op een rij.

3 opmerkingen:

 1. Oh jee, dat mutsje is echt super... Ik zou willen dat ik elke dag iets kon afmaken, dan kon ik ook elke dag met iets nieuws beginnen...
  Ik wens je een fijne avond en een heerlijke nieuwe week,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap Jeanet!
  Ik geloof dat het van de week qua temperatuur best lekker
  blijft, alleen wat natter.....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...