Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 27 februari 2014

Vingerhaken

Bij tijd en wijle komt opeens het vingerhaken weer opzetten. Kinderen vinden het heerlijk om met draadjes bezig te zijn en vingerhaken er lustig op los. Maar wat doe je dan vervolgens met zo'n lange sliert?

Crochet Necklace Multicolored Necklace Chunky by CraftsbySigita,
Deze ketting vond ik in deze Etsy shop, en dit is een heel leuk idee om de lange dunne slierten te verwerken. Misschien even helpen met de knoop en de sluiting, maar dan heb je ook iets moois!

Bij Mriek vond ik deze sfeerlichtjes die ook goed te maken zijn met een lange sliert vingerhaaksel.


Een leuke armband, hier gevonden.1 opmerking:

 1. Die ketting is echt leuk!
  Als je hem wat langer en dikker maakt,
  is het ook een leuke sjaal ketting....
  Dank je voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...