Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 25 februari 2014

Narcis

Een echte winter hebben we eigenlijk niet gehad. Ik hoop nu ook maar dat hij niet meer komt... (vorig jaar sneeuwde het nog eind maart, brrrr!!). En met de temperaturen van afgelopen weekend lijkt het meer op lente. Deze narcissen passen helemaal bij het vroege voorjaar:

Crocheted Bookmark, Yellow and White Daffodil. $10.00, via Etsy.

Handmade Bookmark Crochet Daffodil

Deze prachtige narcissen zijn gemaakt als boekenlegger. H'm - ze maken dat je je boek niet eens meer lezen wil, wat een plaatjes! De foto's op internet verwijzen echter naar een Etsy shop die niet meer bestaat, jammer! Maar zoiets kun je ook zelf proberen! Er circuleren een aantal patroontjes van narcissen op het net, deze van l' heure bleue lijkt hier veel op en is duidelijk èn in het Nederlands.


Deze is in het Engels, van Crochet Me:

En eentje van Lucy van Attic24
IMG_1945

Laat die lente maar komen!

Crochet Daffodil

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...