Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 21 februari 2014

Walvis

Je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel een haak- of breipatroon van! Echt :-)

Zo ook deze schitterende walvis!


Je vind het gratis (Engelse) patroon op Ravelry. Ik vind 'm zo leuk! Toch net echt?
En denk niet "Dat maakt toch niemand", want alleen al op Ravelry vind je 138 verschillende Walvissen van breisters over de hele wereld, kijk maar hier!O, kon ik die zak met tijd maar vinden.....

Beter met de naai-machine? Kijk dan zeker eens hier op dit Finse blog. Een uitgebreide tutorial (gemaakt van een spijkerbroek) vind je van deze Walvis:

Thomas' whale

O, ik wil twee zakken tijd.
Helemaal voor mezelf alleen......!

1 opmerking:

  1. Prachtige walvis! En als ik die zakken tijd vind en er zijn er nog over, laat ik het je meteen weten Jeanet :-) dan kunnen we ze misschien delen????
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...