Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 22 februari 2014

Visserstruien

Volgende week zaterdag 1 maart geeft de schrijfster van het boek "Visserstruien" Stella Ruhe een lezing in het Zeeuws Museum in het kader van de tentoonstelling Bescherm Mij (loopt nog tot 9 maart).

Als je de lezing bij wilt wonen kun je het beste even reserveren, bijv. via de website van het Zeeuws museum. Voor wie van ver komt: het museum ligt midden in het centrum van Middelburg, dus goed te combineren met een dagje Middelburg. Overigens is de rest van het museum zeker ook de moeite waard.

Deze dag zijn onze Arnemuidse Visserstruien ook te koop in de Museumwinkel.


Wil je liever zelf breien? Dan kun je altijd terecht in onze webwinkel Tikkeltje Zeeuws.nl, en als je in onze winkel komt kun je kiezen uit verschillende garens, diktes, kwaliteiten en materialen. Want er is natuurlijk nog veel meer mogelijk met dit oude motief!


Twee motieven combineren en vrolijke kleuren...!


(We hebben basispatronen vanaf maat 62 - maat XXL!)

Maar het motief leent zich ook prima voor polsmoffen.


En omdat ik volgende week ook in het Zeeuws Museum ben, is onze winkel op zaterdag 1 maart open van 9.00 - 13.00 uur!


1 opmerking:

  1. De 1e trui heb ik gisteravond net af. Vandaag is ie gedragen. Nu nog een foto plaatsen...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...