Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 5 februari 2014

Diamanten

Schrijf ik wel eens over pareltjes van het handwerken?  Dit is een diamantje!!Het is het nieuwste ontwerp van Wieke van Keulen, en ik vind 'm prachtig!! Ik kan het weten, want ik mocht 'm al eens in het "echie" zien. En over 2 weken hangt deze prachtige sjaal definitief in onze winkel!


Voor deze brede sjaal/stola (60 x 180 cm) breed zijn 2 strengen Filigran en een streng Droomzijde gebruikt. De roze accentkleur in zijde vind ik heel bijzonder, maar je kunt de sjaal uiteraard ook van 1 kleur haken. Het patroon is makkelijk aan te passen als je de maat wilt veranderen. 

Je kunt het patroon kopen via de website van Wieke van Keulen of Ravelry (Engels en Nederlands), maar natuurlijk ook bij ons in de winkel. Ook het garen voor deze sjaal is bij ons verkrijgbaar, zowel de filigran als ook de droomzijde. Als je wilt bestellen kun je mailen voor informatie.
6 opmerkingen:

 1. Inderdaad waanzinnig!
  Wat mooi dat de sjaal overgaat in rose.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ben toch wel een echte fan van de ontwerpen van Wieke!! Zo mooi strak en altijd mooi van kleur. Prachtig om 1/3 deel met een andere kleur te maken! Helemaal goed ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Divino y muy delicado adoro estos colores buena combinación besitos.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...