Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 24 februari 2014

Beursje

Heel lang geleden blogde ik er al eens over, kijk maar hier. Maar met meer dan 1350 berichtjes op dit blog raak je wel eens wat kwijt... en toen zag ik ze weer een keer via Pinterest. Zo leuk! Dus vandaag in de herhaling: gehaakte beursjes. Omdat ze zo heerlijk vrolijk zijn.

Maak ze van je favoriete kleurtjes en een contrasterende rits.


Je vindt het patroon hier, in het Frans ( Goed te doen door alle foto´s - Goed voor je talen, dat haken en breien!).
(Foto´s Ravelry)

3 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor het opnieuw delen! Was ze eigenlijk een beetje vergeten, maar wat zijn ze leuk!! Ga er binnenkort een paar maken voor een braderie bij ons in het dorp!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja deze kom je geregeld tegen op het net en elke keer als
  ik ze zie word ik vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I adore these little coin purses! Thanks for sharing.
  Sheila
  http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/02/bonfire-wedding-blanket.html

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...