Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 17 februari 2014

Sherlock Holmes

Wie van detective-series houdt kent 'm wel, de moderne Sherlock Holmes. De serie werd uitgezonden door de KRO. Ik geloof dat er op de BBC al weer een nieuwe serie is geweest, we wachten maar af of hij hier ook nog op TV komt. Voor de échte fans:


Sherlock-wanten!

Je kunt het patroon kopen op Ravelry. Wat is dat toch een geweldige verzamel-bak van de hele brei- en haakwereld. De leukste, origineelste patronen zie je hier bij elkaar. Heb je nog geen account op Ravelry? Maak er een! Bijt je even door het Engels heen, maar je kunt dan zoveel werkstukken van andere handwerksters van over de hele wereld zien - alleen al ter inspiratie.6 opmerkingen:

 1. Haha, geniaal! Lijkt mij, als fan wel wat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken je ook de serie over Mary Russel, de 'vrouw van Sherlock Holmes'? Niet verfilmd, maar wel ontzettend gave boeken van Laurie R. King. Ze heeft nu zo'n 8 delen geschreven, de eerste vier zijn in het Nls vertaald. Zomaar, voor de 'echte' fans! Kunnen die ze lezen met deze supergave wanten aan ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Lupineke, die boeken heb ik ook gelezen, al weer wat jaren geleden. Heel leuk waren die! Maar wat moet nu eerst? Wanten breien of boeken lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhh.. gewoon weer een deel uit de kast pakken en meteen een paar naalden en wol erbij ;) Komt het allemaal goed!!

   Verwijderen
 4. I am a big fan of the Sherlock series and these mittens are to die for!
  Sheila
  http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/02/knit-socks-on-straight-needles-and.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wha, gaaf hoor! De laatste nieuwe serie is inmiddels ook uitgezonden op Canvas (België). Zal dus nig wel volgen op NL. Nu nog afwachten of in het laatste deel (nog niet uitgezonden op BBC of Canvas) eindelijk bekend wordt hoe Shelrock levend het dak af kwam. Tegen die tijd hebben we misschien ook al Sherlock sokken af? Of een gebreide Sherlock pet? Wie biedt????

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...