Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 8 februari 2014

Tulpenvelden....

Weet je nog dat ik blogde over de Bubble kol van Sacha? We maakten onze eigen versie van een dunner garen, én een muts in dezelfde stijl erbij!


Deze kol doet denken aan de Hollandse bollenvelden, vol met de vrolijke kleuren van tulpen! Prima geschikt voor onze frisse lentes.O, wat krijg ik hier toch weer zin in!!


De kol is gemaakt van 2 bollen Invicta Colour (à € 8,95) en 2 bolletjes effen frisgroene Invicta (à € 3,75), beide van Scheepjes. Als je de muts er ook bij wilt haken heb je van beide nog een bol extra nodig.
Het patroon van Sascha is bij ons te koop en je krijg dan onze aanvulling voor de muts en kol erbij.
Voor informatie of bestellen kun je altijd mailen
7 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig uit! De kleurencombinatie is inderdaad erg mooi en doet mij ook al denken aan velden vol bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is-ie leuk! En inderdaad, lekker zo'n kleurige oppepper in deze grauwe dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke set laat je hier zien. Het is dat ik al bezig ben met 2 sjaals en plannen heb voor nog 1 en voor een vest anders kon ik de verleiding niet weerstaan. Vind het ondanks dat erg verleidelijk. De kleurtjes zijn super en die gekleurde bolletjes op het groen lijken echt op de bollenvelden!! Prachtig!!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren en wat een geweldige inspirerende site!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...