Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 23 september 2016

Snoepjes....

Het voelt alsof ik voor een kleurrijke snoepjespot sta.....
Genieten doe ik van deze nieuwe kleurtjes Droomzijde, wat een snoepjes :-)


Hier word je toch vrolijk van? Prachtige tintjes die doen denken aan de herfst (wanneer die ook komen mag). Hier liggen ze op een rijtje:


Op een streng van 100 gram zit maar liefst 800 meter zachtheid, 100 % zijde (€ 28,95). Voor een kantsjaaltje heb je ruim voldoende aan 1 streng. Haken gebruikt wat meer, voor een kleine sjaal gebruik je 1 streng, voor een grotere omslag doek heb je 2 strengen nodig.
Dit garen blijft ook erg populair voor de Sonnensegel-sjaal, er valt weer heel veel te combineren!


En vond je het haakpatroon "Green Eyes" uit Wieke-Magazine03 ook zo mooi? Dit garen is er zeker geschikt voor!


Van al deze kleuren heb ik maar 1 of 2 strengen....dus wacht niet te lang :-)
Alle blogberichten over Droomzijde vind je hier op een rijtje.


2 opmerkingen:

 1. Inderdaad, snoepkleurtjes Jeanet, je droomt er zo bij weg wat je er allemaal mee zou kunnen maken, het ene nog mooier dan het andere! Die gaat zo op zijn!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren Jeanet.
  Je wordt er hebberig van ­čśÇ
  Groetjes Leny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...