Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


maandag 6 juli 2015

Driehoekssjaal gehaakt

Jullie hebben ´m misschien al gezien dit weekend bij Jellina? Een tijdje geleden kwam Jellina (wat bof ik toch dat zo´n creativeling niet zo ver van mij vandaan woont) met haar Buuf naar onze winkel.

Foto

Deze Buuf werd hopeloos verliefd op de Romantische Driehoekssjaal van Charlotte, maar deze is grotendeels gebreid, op het buitenste randje na.


Jellina zag het wel zitten om hier een haakpatroon van te maken, en alzo geschiedde...

Foto

In een mum van tijd had ze ´m al af en ik ben er helemaal weg van! Jellina maakte het haak-patroon exclusief voor onze winkel en het is gratis verkrijgbaar bij aankoop van het garen (1 bol Invicta Colour plus 100 gram effen sokkenwol) 

Er zijn natuurlijk heel veel combi´s mogelijk - ik heb wat bolletjes bij elkaar gelegd.

 Tja, en toen werd het moelijk, natuurlijk..... Want er is zoooooveel mogelijk! (in de winkel mag je eindeloos combineren....)


Een pakketje bestaat uit 1 bol Invicta Colour en 100 gram effen sokkenwol en kost 16,45 - verzendkosten zijn 3,95 = 20,45

Als je wilt bestellen, geef dan duidelijk aan welke combinatie je wilt!

 

Toch liever breien? Klik dan nog even hier, of kijk op Ravelry.

2 opmerkingen:

  1. Ohhh, ik ga even nadenken, maar mijn vingers jeuken al weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, o... en ik die geen sjaals meer zou haken... Die is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...