Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 27 oktober 2014

Relaxed....

De warme kousen die ik vanmorgen liet zien hadden we vandaag nog niet nodig. Wat een prachtige dag. De morgen vulde ik met "noodzakelijk kwaad", natuurlijk lukte me het niet om mijn hele waslijst af te werken. Maar vanmiddag namen we het er even van, en zo zat ik zomaar relaxed op een maandagmiddag met Miriam (na schooltijd) op een heerlijk terras een uurtje te genieten van de najaarszon. Wat een cadeautje! We hadden nog wat quality-time in te halen van vorige week, want een moeder-die-altijd-thuis is-maar-ook-altijd-werkt is best lastig....


Heerlijk buiten bij Sint John op de Middelburgse Vismarkt. Sommige plekjes veranderen blijkbaar niet of nauwelijks....100 jaar geleden zag het er ook zo uit!


Weer helemaal opgeladen en een paar sproetjes rijker. Er kan nog wel een ideetje bij voor vandaag. Een stuk eenvoudiger dan vanmorgen, zeker met de duidelijke uitleg erbij! Vandaag te zien op Haak maar Raak, een halve Granny sjaal/omslagdoek. Gemaakt van effen sokkenwol in prachtige kleuren (zie je wel dat er meer fans zijn voor het haken van sokkenwol?).


Ook de prachtige rand is beschreven (Engels en Nederlands - gratis)


Patroon en Foto's Haak maar Raak


2 opmerkingen:

  1. Geweldige sjaal! Ik heb er al een gebreid (van sokkenwol afgewisseld met Shetlandwol) maar wil er graag nog eentje maken! Misschien met die mooie tweed!?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gebreid ;)??? GEHAAKT natuurlijk... poeh, het is nog vroeg blijkbaar, hihi!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...