Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 20 augustus 2024

Rust

En weer is er een week voorbij! In het hollen en stilstaan van de vorige blogpost is weinig veranderd, misschien iets meer gehold dan stilgestaan 😁... maar vandaag was het even op de plaats rust! Zowaar ook niet geverfd en -bijna - niet gebreid maar alleen een beetje genoten van de regen en de tuin. Wat overigens een groot woord is voor die vierkante postzegel achter ons huis, maar in de zomer probeer ik er wat kleur aan te geven.



De dag verliep niet geheel in "ledigheid" (die calvinistische opvoeding raak je nooit helemaal kwijt...) want ik kookte de eerste tomatensaus voor de komende winter. Ik haalde wat nieuw groen voor binnen bij Celine (o wat fijn om weer een bloemenwinkel in de straat te hebben) want mijn groene vingers zijn vooral voor buiten....

Nu weer lekker opgeladen en morgen zijn we weer open, de winkel ligt vol met heerlijke herfst- en winterbolletjes! Van harte welkom! 

3 opmerkingen:

  1. Lekker even weinig doen en gewoon genieten van de planten binnen en buiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk de tomatensaus.
    En wat een prachtige planten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat kan zo'n postzegel toch mooie plaatjes leveren. Goed even plaatsen rust. Succes weer morgen.

    BeantwoordenVerwijderen