Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 13 augustus 2024

Blij

Vannacht was ik beslist niet de enige die plakte, kleefde, woelde en vooral niet sliep. Een paar keer haalde ik een koud nat washandje, dat ik vervolgens in het donker en tijdens het duizend keer omdraaien weer kwijt was (ja, lekker, kleddernat kussen.....). In het donker communiceren met mijn lief is ook een dingetje tegenwoordig zonder hoortoestellen en heel de buurt slaapt uiteraard met alles open. Blijft er weinig anders over dan te tobben en dat deed ik dan ook. 


Na maandagnacht weer bezoek te hebben gehad van vriend Meniere en door het slopende, vochtige weer was ik behoorlijk brak. Maar ik wou zo graag iets doen waar ik blij van word, dus sleepte Ali de verfpannen voor me naar de tuin en ik ging aan de slag. Mocht het weer mis gaan dan lig ik zo op bed en zou manlief alles opruimen. Na mij de zondvloed... 😉


Maar het ging heerlijk! Kliederen maar!
Natúúrlijk ging het even regenen..... 😂😂



Maar nu hangt alles lekker te drogen en dat gaat echt als een tierelier. Morgen even labelen en dan kan het zo de winkel in. 

 

Morgen is de winkel weer open! Van harte welkom!

5 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet. Het is idd warm en veel mensen hebben er last van. Hierbij een tip om het een beetje koel te houden: draag een COBBER als sjaaltje. Heb al van verschillende mensen gehoord dat het echt helpt om het wat koeler te hebben, ook gedurende de nacht. Je kan vast op internet vinden. Groetjes, Resie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb inderdaad ook zo'n cobber sjaaltje. Heerlijk is dat. Ze zij te koop bij kiwi outdoor in weert. Je kunt ze ook online e bestellen. Ze kunt ze jaren opnieuw gebruiken. Ik heb de mijne al 6 jaar.

      Verwijderen
  2. Niet alleen een kleurrijke was maar wat een bloemenpracht.Geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Jeanet he vervelend dat die Meniere weer langs kwam. Respect dat je toch aan het verven ging en kon. Deze afleiding kon je goed gebruiken en fijn dat je de steun van Ali kreeg.
    Met dit weer is kliederen met water een uitkomst. Maar rustig aan hoor! Groetjes W

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tip: laken in de diepvries. Heerlijk koud, niet nat

    BeantwoordenVerwijderen