Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 21 augustus 2024

Misha Sweater

Op zoek naar een leuke trui voor de wat koudere avonden en de naderende herfst (maar nog met zomerse kleurtjes)? Het patroon van deze Misha-trui is nu gratis te vinden bij Scheepjes. Oorspronkelijk was het patroon geschreven voor de Scheepjes Secret Garden maar in het nieuwe Scheepjes Stone Washed Minerals is dit patroon ook echt geweldig leuk!


Patroon en foto: Scheepjes

Foto en Patroon: Scheepjes

Je vind het gratis patroon in wel 5 maten bij Scheepjes (NL en ENG) en het garen hebben we in onze winkel en webshop. Je mag ook altijd even mailen voor je bestelling!

Nog meer Scheepjesnieuws: Eindelijk zijn de kleuren Snow, Lace en Latte van de Softfun weer op voorraad! Daar zitten heel wat mensen op te wachten...


Softfun staat niet in onze webshop (zou ik misschien eens moeten doen...) maar is wel een van de populairste garens in onze winkel. We verkopen het al 26 jaar, dus het heeft zichzelf wel bewezen! Zacht, voordelig, goed te wassen, pilt en pluist niet, haakt en breit heerlijk en is in heeeel veel kleuren verkrijgbaar. Heb je wat nodig? Mail gerust!






1 opmerking: