Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 3 april 2024

Haakfeestje

Aanstaande zaterdag 6 april hebben we weer een haakfeestje in onze winkel! Jolanda en Naomi komen met álle dekens uit hun nieuwe boek naar onze toko in Arnemuiden. En ze nemen ook de nieuwe CAL-deken mee, zodat je die ook in het "echie" kunt bewonderen. 

 

Het nieuwe boek ligt in stapels in onze winkel, neem je haak- (of brei-)werkje mee en we maken er een gezellige middag van. Je kunt de dames honderduit vragen over al hun prachtige ontwerpen en alle 12 nieuwe dekens bewonderen. We zorgen uiteraard voor koffie, thee en lekkers! Enne, mocht het toch wat uitlopen: eventuele ongeduldige partners of gezinsleden kun je ook kwijt in het museum of op de historische werf die beiden weer open zijn.


Gelukkig staan de hulptroepen klaar. Deze datum stond al lang in onze agenda voordat ik wist wanneer ik aan mijn hand geholpen zou worden. Tillen, trekken, duwen (haken en breien) is er nog lang niet bij maar voor een goed advies heb ik mijn hand niet nodig 😂, en voor de rest wordt gezorgd! We starten om 13.00 uur, schuif lekker aan.


Woon je toch te ver weg? Het superleuke boek kun je uiteraard ook in de webshop bestellen.

LET OP: DE BREI/HAAKCLUB VAN A.S. DONDERDAG GAAT NIET DOOR!!


2 opmerkingen: