Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 15 april 2024

Helaas.....!

In tegenstelling tot eerdere berichten (en verwachtingen) gaat de breiclub van a.s. donderdag niet door. Het gaat bepaald nog niet naar wens met die hand en ik heb minder hulptroepen, deze week. Het gesjouw met meubels, kasten en stoelen aan het begin en einde van de avond (en de afwas nadien) is even niet haalbaar. 


Het is helaas niet anders, op 2 mei a.s. doen we een nieuwe poging!


1 opmerking:

  1. Lastig dat het zo lang duurt met je hand Jeanet, dat kun je eigenlijk niet gebruiken. Weet er over mee te praten. Sterkte hoor. Groetjes uit Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen