Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 12 april 2024

Passen!

De tentamenweek van dochterlief zit erop en ze kwam wat eerder uit Zwolle afzakken. Dat gaf vandaag wat lucht, manlief hoefde niet in de waakstand om mij te helpen in de winkel bij zware dingen en kon naar zijn moestuin. Miriam struinde de winkelzolder af naar mooie stofjes, knoopjes en fournituren (ze is op het moment besmet met het naai-virus) en hielp mij met allerlei karweitjes nu ik zo onthand ben. Eindelijk die kasten weer een beetje op orde 😁... (mijn geduld wordt erg op de proef gesteld...)

Maar natuurlijk ook alle nieuwe truien en modellen passen en de nieuwe draadjes bewonderen: 

 
Alle garens hebben we in de winkel (en de patronenboeken). Lang niet alles in de webshop, maar je mag gerust bellen of mailen! En langskomen natuurlijk, we helpen je graag. 

3 opmerkingen:

  1. Gezellig, de dochter bij je in de winkel! Geniet van elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie vestjes en truien. Staan je dochter goed. En gezellig zo samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi model jouw dochter!

    BeantwoordenVerwijderen