Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 april 2024

Dekenfestijn!

Het was vandaag uiteraard een prima dag voor dekens! 😂😉 Maar gelukkig hield het prachtige warme weer weinigen tegen om vandaag langs te komen bij Jolanda en Naomi in onze winkel. Ali en Daan versleepten vanmorgen vroeg de kasten en de stoelen en we hadden zo een heerlijke ruimte om alle dekens uit het nieuwe boek te bewonderen:

(foto's Annemarie Joziasse)

Wat een heerlijke middag was dit! Het was een komen en gaan van haaksters die de verschillende dekens kwamen bekijken, vragen stelden en hun vorderingen van de CAL lieten zien. Ik kan je echt zeggen: de échte dekens uit het boek zijn super! 



Jolanda en Naomi, héél erg bedankt voor jullie komst! Die Zeeuwse klei blijkt maar weer zoveel creativiteit te leveren 😉. Ria, bedankt voor alle hulp vanmiddag, dit was niet gelukt zonder jou. Ik hoop dat iedereen genoten heeft, ik zéker wel!


3 opmerkingen:

  1. En ik heb ook genoten.
    De buurvrouw vind het boek ook heel mooi.
    We komen zeker ook een keertje samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was super gezellig en met liefde geholpen hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was heel kleurrijk en gezellig. Ik ben blij met het prachtige boek en het baby dekentje wordt prachtig 💚

    BeantwoordenVerwijderen