Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 29 maart 2024

Toverballen

De lente is goed op stoom nu, we hebben wel alle weertypes weer gehad in een paar dagen tijd. Een lekker zonnetje, flinke buien, harde wind: Hollands voorjaarsweertje dus. Je kunt een lekkere sjaal nog prima gebruiken maar dan wel eentje in frisse kleurtjes. Cathrien breide de streepjessjaal van de toverbolletje Unicat in de kleur Hippie:

En dit is de kleur April:

Ik blogde er vorig jaar al over.


Er zijn nieuwe kleurencombinaties toegevoegd aan de webshop, je vindt ze bovenaan bij de unicat.

We gebruikten het patroon Shifting Stripes, maar je kunt uiteraard ook haken of een lange streepjes-sjaal breien. Wissel de bolletjes af met het breien of haken en er komt altijd een leuk resultaat uit!

Kijk hoe leuk de nieuwe kleurencombi's zijn:

Ik heb niet van elke kleur heel veel voorraad, maar het is zo weer besteld! 

Hele fijne Paasdagen gewenst!


 


2 opmerkingen:

  1. Is hier ook een Hollandse beschrijving van. Ik vind het een heel mooi patroon.

    BeantwoordenVerwijderen