Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 13 maart 2024

Kleurtjes!

Zo'n extra vrije dag is altijd erg welkom. Gisteren was ik nog de hele dag in de weer met dingen die "moeten" (o.a. een nieuwe leesbril uitzoeken.....) maar vandaag konden dan eindelijk de verfpannen weer eens op tafel. 

Soms maak ik een plan, welke kleuren ik zou moeten gebruiken. Of zoek mooie voorbeelden van Pinterest, maak ik een moodbord. Het wordt ALTIJD anders 😂😂. 


Met deze lente-achtige temperaturen probeer ik weer buiten te drogen, het blijft warempel misschien wel 24 uur achter elkaar droog 😮 !
Deze week is de laatste week dat je je nog kunt inschrijven voor het verrassingsabonnement, je leest het hier nog eens na. Eind van deze maand gaan de eerste strengen van dit jaar weer op de post!


Morgen is de winkel weer de hele dag open. Vrijdag heb ik een vroege dienst, Ali staat dan voor jullie klaar en zaterdag ben ik er zelf ook weer. Van harte welkom!


1 opmerking: