Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 3 juni 2022

Werk in uitvoering

Het staat! De weersvoorspelling is prima, de tenten staan klaar dankzij een klein legertje vrijwilligers en familie. Morgen vroeg uit de veren voor het sjouwen aan de tafels en stoelen maar het gaat goed komen. 

Tot morgen!


9 opmerkingen:

 1. Succes met alles💐💐🌹🌹

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb morgen helaas andere verplichtingen. Anders had ik zeker langs gekomen. Maar heel veel succes morgen. Het weer werkt ieder geval mee. Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met plezier heb ik alle voorbereidingen voor het brei festival gelezen. Een hele mooie dag gewenst, aan jouw enthousiasme zal het niet liggen!
  Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was een geweldige dag. Gezellig druk en mooi weer. Hopelijk volgend jaar weer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben heel benieuwd hoe de dag was ... maar dat lezen we hier binnenkort vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was gisteren een druk, fantastisch dagje. De weergoden waren ons goed gezind. Puik werk 👍. Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen