Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 1 juni 2022

Stress..........

Ik word hier te oud voor, hoor! 😉 Man, man, ik krijg nu best wat last van stress.... De telefoon gaat voortdurend, mailtjes met verzoekjes, vragen, etc. Het gaat allemaal goed komen, heus - ik weet het! 

De boekjes die ik gisteren liet zien, zijn nog niet eens gearriveerd. Ze worden vanaf zaterdag verkocht en daarna komen ze in de webshop. Zijn ze op, dan gaan we ze echt nog een keer laten maken. Ik begrijp alle verzoekjes maar ik kan de mensen die zaterdag een lange reis gaan ondernemen om hier te zijn niet teleurstellen, dus eh, die krijgen voorrang. Dat geldt ook voor de Biscornu-pakketjes. De voorraad is beperkt maar als alle materialen weer binnen zijn worden de pakketjes ook echt weer gemaakt (en ik blijf de hele zomer nog open, he? En nog wat jaartjes). 

Ik kom uiteraard blog-dagen tekort 😂. Ik wou nog zóveel schrijven voor het festival... ik wou nog zoveel laten zien. Dat we echt héél veel leuke aanbiedingspakketten hebben gemaakt tegen gereduceerde prijzen. Deze pakketten vind je zaterdag buiten op de kraam.


Buiten vind je ook o.a. de unicat, de meeste handgeverfde garens, de biscornu's, pakketten voor Zeeuwse tassen en Dekens e.d. en nog veel meer. 
En ik had willen vertellen over al deze prachtige modellen die ik mag lenen van collega Jeannette uit Katwijk (zó lief!!). Je vindt ze zaterdag terug in de winkel of buiten, al deze garens hebben we op voorraad!

Prachtige gehaakte sjaal van Lang Linello

Nog zo'n mooierd maar dan van het heerlijk zachte Frida.

Heerlijke omslagdoek in linnensteek van 2 bollen Cloud. Easypeasy en zo leuk!

Of dit gewéldige oversized vest met dubbele draad gebreid van Cloud?

Schitterende omslagdoek gehaakt van de Karma

Of deze mooierd van Linello?

En ik had willen bloggen dat het Museum (echt óm de hoek!) al om 11 uur opengaat voor deze gelegenheid. Wil je wat meer Zeeuwse geschiedenis en cultuur snuiven... er is een nieuwe themavoorstelling "Walcherse Pronk" over streeksieraden. Het museum is echt de moeite waard om te bezoeken en misschien is het ook nog een tip voor partners die het allemaal te lang vinden duren bij dat Festival! Ook de Scheepswerf is open!Ik had nog een blogpost willen wijden aan sokkenwolletjes. Daar hebben we er zaterdag súperveel van. Ik hoop dat we ruimte vinden op de kraam buiten om alle kleuren van Durable Soqs en Soqs Tweed te kunnen laten zien. En binnen ligt de Jawoll, de strepende bolletjes, de specials met zijde en alpaca, de 6-draads... Ik krijg het niet meer voor elkaar om alles uitgebreid te laten zien hier op dit blog. Er is maar één oplossing: zaterdag langskomen!


We hebben nog wel een verrassing! Wie 2 bollen sokkenwol koopt krijg dit bijzondere sokkenpatroon gemaild (ik krijg het niet meer voor elkaar om het in grote aantallen te kopiëren, vandaar). Wieke stelde dit patroon voor ons beschikbaar, heb je die bijzondere achterkant/hiel gezien? Laat bij aankoop je mailadres achter en we sturen je het patroon z.s.m. toe.


En nu? Ik duik die winkel nog even in!


6 opmerkingen:

 1. Vergeet ook niet om te genieten. Een onwijs mooie dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo jammer dat ik niet kan komen. Maar ik geniet van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wees er nu maar gerust op, het komt goed!!!! We komen eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt allemaal dik in orde, zoals steeds !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes hoor, het komt echt helemaal goed.

  BeantwoordenVerwijderen