Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 16 juni 2022

27.......

Het zal je niet verbazen, het was een beetje saai vandaag in de winkel. De zomerse temperaturen zorgen voor minder aanloop. Zoals een oude vertegenwoordiger altijd placht te zeggen: "vrouwen bloot, handel dood" 😁😂. Dus liet ik het voornemen varen om even een handwerkpauze in te lassen, ik kon het echt niet laten.... een haak- én een breiprojectje, Moet kunnen. En ik beloof niet wanneer het af is...

En er was volop tijd om te kijken hoe de nieuw-vergulde haan zijn plekje weer op de toren kreeg. Voor geen goud zou ik in zo'n bakkie gaan staan!


En verder vierden we dat we 27 jaar geleden trouwden! Allebei wat verbleekt en verzwaard 😁!

Morgen neemt Ali de honneurs waar in de winkel, ik heb een vroege dienst in het verpleeghuis. Zaterdag ben ik er weer zelf!

8 opmerkingen: