Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 7 juni 2022

The days after.......

Ziezo, ik ben wel weer geland! Ik had echt wel even tijd nodig om die boost adrenaline te verwerken 😂, die was zondag nog niet helemaal verdwenen. Het is fijn om al die positieve reacties te lezen. Afgelopen dagen probeerde ik alle patronen te versturen, er kwam een enkele mail terug omdat ik het mailadres niet goed kon lezen. Wacht je nog op een beloofd patroon, mail dan even.

Ik had gisteren wel even behoefte om iets te doen zonder wol 😁. Dus togen we nog even naar de moestuin waar het onkruid net iets harder groeit dan de rest... Aanvankelijk nog met een zonnetje maar daar kwam al snel verandering in.Het werd steeds donkerder en donkerder en het was een kwestie van tijd of we moesten schuilen. We zagen het in de verte al hozen en hielden het toch maar voor gezien. Ik realiseerde me hoe we het hadden getroffen met het weer, afgelopen zaterdag!! 


En vandaag begon het échte puinruimen. De winkel stond vol met dozen, pakketten, thermosflessen, tafels en stoelen. De kasten waren eh......... chaos! We worstelden ons er weer doorheen en de boel is weer aan kant voor morgen. Ali kan weer aan de slag en de winkel is - min of meer - toonbaar! Morgen weer fris en fruitig open vanaf 9.00 uur. 
De tijd moeten we morgen maar zo'n beetje schatten want volgens mij krijgt de toren een schilderbeurtje....... er staat een joekel van een kraan op de Markt. Goed gepland!


De webshop is inmiddels ook weer open. Ik heb nog niet alles kunnen controleren en de handgeverfde garens zijn zoveel verkocht dat ik die rubriek nog maar even heb gesloten. Het boekje Kant is inmiddels in de webshop gezet, je vindt het bij Zeeuws Schortenbont. De Biscornu komt z.s.m, ik wacht nog op een paar dingen hiervoor - het komt z.s.m.!

Tot morgen!


2 opmerkingen:

  1. Het was weer super afgelopen zaterdag. Gezellig kletsen met wildvreemde dames met dezelfde hobby. Weer garen ingeslagen, workshops gedaan. Voor het eerst op deze manier garen geverfd. Daarna heerlijk chocolade en thee gekocht om de hoek. En tevreden weer naar huis. En het weer....het was precies warm genoeg om lekker buiten te genieten van alles. Dankjewel wel voor alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bewondering voor je werklust Jeanet! Je werk, je (web) winkel en alles wat daarbij hoort (zoals garen verven), een moestuin, blogs schrijven, evenementen organiseren, thuis ws toch ook het nodige te doen. Een druk leven en dan ook nog altijd vrolijk en vriendelijk blijven. Petje af!

    BeantwoordenVerwijderen