Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 29 juni 2022

Op ons best....

Pfieuw........ het is weer voorbij! En vooral: het is weer uit! Ik heb nóg meer bewondering gekregen voor de vrouwen die in klederdracht liepen en nog lopen. Het zal best wennen maar na 2 dagen zo kort op elkaar vind ik het wel weer welletjes!


Hoewel ik er alles aan heb gedaan om er op mijn best uit te zien, zat het verder een beetje tegen om ons dorp (stad!) te promoten....

Uitgerekend vandaag werd er in de straat glasvezel gelegd. Dág bloembakken, welkom "gracht"! Halverwege de dag besloten ze ook - per ongeluk - de bestaande internet verbinding maar even door te steken, dus zaten we een hele tijd zonder!

 


En aan de voorkant zag het er nou ook niet direct uitnodigend uit...


En de klokken - die iedereen wel kent - die klingelen niet want het uurwerk wordt gerestaureerd...


Maar de stemming was opperbest!



Inmiddels is alles weer achter de rug, in augustus horen jullie meer!
Wij hebben in elk geval een hele leuke dag gehad.


Voorlopig kan dit weer even de kast in, geef mij voorlopig maar even een spijkerbroek....
morgen doen we weer "normaal"!






5 opmerkingen:

  1. nou..en wie weet wat er nu weer komt ..... !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met al die lagen zal het zeker wel warm zijn geweest vandaag. Inderdaad wel jammer dat al die werkzaamheden er waren. Ik ben benieuwd hoe het geworden is hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Janny en Andre waren er... super (stond in de PZC)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn complimenten, de dracht staat je prachtig. Ik loop af en toe zelf ook nog in dracht (Huizen NH), maar dat is met lange mouwen en dit weer echt een beetje puffen.
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je ziet er prachtig uit. Die warmte kan ik me indenken ... pffffffff ...
    Jammer van al die kabels enzo.
    Ben benieuwd wat er komen gaat ...
    Morgen mag ik in "kleding van toen" naar m'n werk!

    BeantwoordenVerwijderen