Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 9 juni 2022

Tranen en draken.......

Vanavond hadden wij de laatste brei- en haakclubavond voor de zomervakantie. Het is tijd voor een zomerbreak maar als ik dat stelletje draken dat vanavond in de winkel bij elkaar zag, dan ga ik deze avonden toch erg missen de komende tijd. Ik weet zéker dat iedereen die vanavond nog een steek heeft geprobeerd te breien of haken, het thuis moet uithalen. 


Echt tránen gelachen, geschuddebuikt en gegierd. Nel postte de foto's in de Draadjes & Praatjesgroep op Facebook. Het was een heerlijke afsluiting van het Brei-clubseizoen. Maar natuurlijk gaan we in september weer beginnen! En de winkel blijft natuurlijk ook gewoon open voor gevalletjes van wol-nood.

Johanna nam vanavond haar gebreide draakje mee, heel toepasselijk voor dit stelletje ongeregeld 😂.


Het patroon is gratis te downloaden via Ravelry (Engels): Tarragon, the Gentle Dragon. Het loont om even bij de gemaakte projecten van dit patroon te kijken, er zitten plaatjes tussen, maar ik vind de versie van Johanna ook echt superleuk!


Morgen gaan we weer "normaal" doen, d.w.z. ik werk weer op de vrijdagen (morgen late dienst) en Ali neemt dan de honneurs waar. Zaterdag ben ik er weer zelf de hele dag.

2 opmerkingen:

  1. Het was weer een feestje Jeanet 🧶

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foto's waren heerlijk om te zien 😄 De dames zullen het ook wel missen. Werkze vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen