Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 21 juni 2022

Lummelen...

Zou het nog een beetje de nasleep van het Festival zijn? Ik heb het idee dat ik in mijn vrije tijd maar een beetje aan het lummelen ben... (ik compenseer deze "luiheid" wel in mijn werkuurtjes...). Ik haak en brei enkele metertjes maar echt opschieten doet het op dit moment niet zo. Ik krijg vanzelf wel weer spirits nu er weer leuke doosjes met nieuwe dingetjes binnen komen!

Zoals dit nieuwe boekje van Marie Claire met 20 breimodelletjes voor baby's:


Zó schattig! Voor alle mama's in spé, én de oma's, tantes en voor iedereen die graag een uniek cadeautje wil breien voor een baby. Alle gebruikte garens in het boekje zijn van LangYarns (maar er zijn zeker ook alternatieven voorhanden). Je vindt het boekje in onze webshop en in de winkel.Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!1 opmerking:

  1. Altijd een leuk cadeau een zelf gebreid baby vestje. Deze voorbeelden zijn ook heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen