Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 10 maart 2022

Pairfect

Vanmorgen zat ik al vroeg aan de koffie draadjes uit te zoeken. Voor het Brei- en Haakfestival in juni is het altijd leuk om wat nieuws te introduceren of een paar mooie projecten te maken. Maar ja, eigenlijk is dat een héle gevaarlijk bezigheid want het bestellijstje werd weer veuls te lang.... die verléiding!

Terwijl ik kwijlend boven de staalkaarten hing werd er ook een doos bezorgd. Toen ik het opendeed kon ik het in eerste instantie niet eens plaatsten, vast al een ééuwigheid geleden besteld 😂. Maar wel heel leuk!


In de Pairfect-serie van Regia kwamen deze snoepjes uit! Heerlijke lentekleurtjes, zó uit de fifties.
Op een bol van 100 gram zit genoeg voor 2 identieke sokken. Je begint van binnenuit (met easy-start-draadje). Het gele draadje is het signaaldraadje, halverwege je sok kom je dit draadje nogmaals tegen en zo wordt je 2e sok precies hetzelfde. Aan de binnenkant van het etiket staat het nogmaals beschreven.

Deze serie bestaat uit 6 snoep-kleurtjes. Ze liggen al in het vak in de winkel en uiteraard ook in de webshop

Morgen is de winkel open vanaf 10.00 uur (Ali moet even zijn corona-lokken laten knippen, zó hard nodig!) tot 17.00 uur. Na half 4 ben ik er weer, zaterdag uiteraard ook weer. Volgende week doen we weer héél gewoon, geen fratsen meer! 😁




Geen opmerkingen:

Een reactie posten