Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 24 maart 2022

Aan kant!

Als je 2 jaar geen breiclub hebt kunnen houden, dan zijn de dingen die je daar voor nodig hebt een beetje verstopt geraakt 😁. Wie wel eens in mijn winkeltje is geweest, kan zich niet voorstellen dat daar een grote groep mensen aanwezig kan zijn, maar het grote slepen aan kasten en Ali's zware naaimachines is al weer begonnen. De stoelen weer naar beneden gesleept en met de stofzuiger weer wat aan kant gemaakt. 


Ondertussen werd er nog een grote doos nieuwe sokkenwolletjes gebracht - crime! - een half jaar geleden besteld en wáár laat ik dat nog voor vanavond? En dan al die  prachtige kleurtjes Atlantis die een plekje moeten krijgen (wordt vervolgd...). Ach, van het een komt het ander dus ik heb nu wat garens in de opruiming gedaan om plek te maken! Je vindt de pakketten in de webshop, ze zijn flink afgeprijsd. 


Wil je wat afhalen in de winkel? Reserveer dan toch alvast via de webshop want van elk pakket is er maar 1, kies dan voor afhalen in de winkel. Op = op!

Zo........ dat geeft ruimte! De nieuwe sokkenwolletjes verkoop ik vanavond nog maar even uit de doos, dan kan ik nog even schuiven van de week. 


Zo'n zin in vanavond! Zin in gelach en geklets, inspiratie en nieuwe plannen. 

Na afloop slepen we alles weer terug op zijn plaats, zodat de winkel morgen weer aan kant is. Dan is Ali in de winkel, morgen heb ik een vroege dienst en ben na half 4 weer terug. Zaterdag ben ik zelf weer de hele dag van de partij. 







3 opmerkingen:

  1. wat een heerlijke kleurtjes !!! werd er zo hebberig van...dus...gauw besteld !! fijne avond !!!lg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zeg al die sokken wolletjes.En gezellige avond geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi al die kleurtjes. Wens jullie een heel gezellige avond.
    Ik ga vanavond even in de webwinkel snuffelen

    BeantwoordenVerwijderen