Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 5 mei 2021

Lucky Star

Pfffttt..... ik weet niet wat het is hoor? Misschien die herfstige wind, de aanhoudende kou? De nog-steeds-niet-erg-optimistische coronaberichten?  Ik verlang zo naar de lente, échte lente! Ik ben onrustig, er komt niets van mijn naalden, niets uit mijn pen of toetsenbord. Ik hobbel van idee naar idee, maar ik kom tot niks. Ik ben al 10 keer aan dit blogbericht begonnen maar ik gooi het steeds in de digitale prullenbak.


Ik ben op dit moment zo creatief als een betontegel. Niks mee te beginnen. Ik pak alles vast, borden op Pinterest staan vol, mijn favorietenlijst bij Ravelry is zo lang dat ik wel 5 levens nodig heb en ik heb deze week nog geen streng geverfd... 
Gelukkig hebben anderen wel goede ideeën, het zal bij mij ook wel weer een keer gaan borrelen.


Deze prachtige deken is ontworpen door Atty voor Durable. De basis is een klein vierkant motiefje maar samen maken ze een prachtig nieuw motief: Lucky Star. De deken is gehaakt met Durable Double 4, want verkrijgbaar is in heel veel kleuren. Dit garen staat niet in onze webshop maar is wel te krijgen in de winkel en bestellen per mail mag ook altijd.
Je vindt het gratis patroon op de website van Durable en op Atty's blog kun je terug vinden hoe je de vierkantjes gelijk aan elkaar kunt haken. 








6 opmerkingen:

  1. Dat komt wel weer terug mooie deken leuk patroontje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Juist creatieve mensen hebben soms zo'n chaos in hun hoofd...lastig maar ook hartverwarmend!
    Prachtige deken in een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Komt wel goed. Houd vol. Iedereen snakt naar het einde van de corona en naar de lente en de zon. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Komt allemaal wel weer. Je bent niet alleen . Er zijn er velen die zich anders voelen dan anders. Kop op voor je het weet hangen er weer tientallen strengen wol te drogen en komt het ene na het andere idee weer boven. Veel positieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je creativiteit komt zeker terug, net als de zon...wat een prachtdeken

    BeantwoordenVerwijderen