Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 15 mei 2021

Hemp

pfffttt..... ik schrijf nooit meer iets over "tijd" hoor. Zodra ik iets verzucht heb, lijkt het alsof ik acuut nog minder tot mijn beschikking heb  😉. Het elke dag bloggen schiet er al een jaar bij in, maar een beetje regelmaat is toch wel fijn. Want het is echt niet zo dat hier niets gebeurt (goeie grutten, never a dull moment!) en al helemaal niet dat ik geen onderwerpen weet. Genoeg prachtig draadjes om over te bloggen. Maar ja, ineens is het dan weer half 9 op zaterdagavond. 
Deze draadjes heb ik nog niet aan jullie laten zien. Het is 100% hennep, een duurzaam en ecologisch garen van Borgo de Pazzi. Het heeft een hoog ademend en isolerend vermogen. Deze Hemp heeft maar liefst 250 meter op 50 gram, wat het een heel geschikt lace-garen maakt. Je kan het echter ook samenbreien met wol of katoen. Van 3 strengen brei je bijvoorbeeld al een Diezig-sjaal:
(wil je dit patroon bij je bestelling ontvangen, vermeld dan "Diezig" bij de opmerkingen op het bestelformulier.)


Ondertussen zijn er ook nieuwe kleuren Unicat in het assortiment (levertijd ca 2 weken, verkrijgbaar in een heleboel verschillende lengtes), waar je echt het lente-gevoel van krijgt, resp: Brise, Grijs-Appel, IJsbloem, Lavendel, Limette en Luftig.Met zoveel groenige tinten ziet het er uit als buiten!

of kies je een van die andere 170 tinten unicat?

Zo, en nu even wachten op die cake uit de oven, nog een paar steekjes doen en op tijd de koffer in want morgen gaat de wekker om kwart voor 6. Heel fijn weekend!1 opmerking:

  1. Wat een leuke garens laat je ons weer zin.
    Het hennep-garen oogt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...