Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 14 mei 2021

Tijd

Als ik een groothandel zou vinden waar ik "tijd" kon kopen, kocht ik grootschalig in! En ik hield echt een heleboel voor mezelf! Het lijkt wel alsof ik steeds minder tijd heb om de dingen te doen die ik wil doen. Misschien heb ik het iets drukker gekregen (zou kunnen), misschien ben ik iets langzamer aan het worden (zou ook kunnen) of misschien wil ik te veel (welnéé!).

Hemelvaartsdag was een cadeautje! Zo'n doordeweekse vrije dag wordt doorgaans goed besteed. Eindelijk een beetje tijd voor wat blommetjes, potgrond, een geschrobd tuinmuurtje en ik ben nu een gelukkig mens. Deze week verfde ik ook nog wat, dat werd een paar keer vakkundig natgeregend door een onverwacht buitje maar nu eindelijk droog.


Ik begon van de week véél te laat, dus ik kon niet zoveel strengen verven als ik had gewild maar het zijn wel beauties geworden. De bovenste foto is sokkenwol met merino. Geschikt voor heerlijk zachte sokken maar zeker ook voor andere projecten zoals sjaals en kollen.


En deze softies had ik nog blanco liggen, het is een superzachte mix van 70% Superwash BFL, 20% zijde en 10% Cashmere. Als je voelt ben je óm. Ook hier zit 400 meter op een streng van 100 gram. Morgen liggen ze in de winkel, ze zijn heel geschikt voor de sjaals uit het nieuwe boek van Sascha. Als ik tijd over heb, maar ik aparte foto's voor de webshop. Maar nu even op de plaats rust!

En als iemand weet waar ik wat extra tijd kan vinden, ik hou me aanbevolen! 😊
Tot morgen?!



3 opmerkingen:

  1. Rineke Rentmeester14 mei 2021 om 19:27

    In t begin van coronatijd hadden we ineens tijd over. Maar ook hier is t inmiddels weer verdwenen. Sterkte met alles en we blijven genieten van je blogs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo
    ik heb een probleem ivm gebreide schoen aan been naaien van knuffelpop
    zou jij me kunnen helpen aub ?
    hierbij stuur ik foto van voorbeeld
    https://r2.mt.ru/r3/photo6B93/20219379638-0/jpg/bp.webp
    alvast heel hartelijk bedankt
    caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zakjes met tijd heb ik helaas ook nog niet kunnen vinden. Zal het je direct melden als ik weet waar ze verkrijgbaar zijn ;-)
    De strengen zijn weer prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen