Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 14 mei 2021

Tijd

Als ik een groothandel zou vinden waar ik "tijd" kon kopen, kocht ik grootschalig in! En ik hield echt een heleboel voor mezelf! Het lijkt wel alsof ik steeds minder tijd heb om de dingen te doen die ik wil doen. Misschien heb ik het iets drukker gekregen (zou kunnen), misschien ben ik iets langzamer aan het worden (zou ook kunnen) of misschien wil ik te veel (welnéé!).

Hemelvaartsdag was een cadeautje! Zo'n doordeweekse vrije dag wordt doorgaans goed besteed. Eindelijk een beetje tijd voor wat blommetjes, potgrond, een geschrobd tuinmuurtje en ik ben nu een gelukkig mens. Deze week verfde ik ook nog wat, dat werd een paar keer vakkundig natgeregend door een onverwacht buitje maar nu eindelijk droog.


Ik begon van de week véél te laat, dus ik kon niet zoveel strengen verven als ik had gewild maar het zijn wel beauties geworden. De bovenste foto is sokkenwol met merino. Geschikt voor heerlijk zachte sokken maar zeker ook voor andere projecten zoals sjaals en kollen.


En deze softies had ik nog blanco liggen, het is een superzachte mix van 70% Superwash BFL, 20% zijde en 10% Cashmere. Als je voelt ben je óm. Ook hier zit 400 meter op een streng van 100 gram. Morgen liggen ze in de winkel, ze zijn heel geschikt voor de sjaals uit het nieuwe boek van Sascha. Als ik tijd over heb, maar ik aparte foto's voor de webshop. Maar nu even op de plaats rust!

En als iemand weet waar ik wat extra tijd kan vinden, ik hou me aanbevolen! 😊
Tot morgen?!3 opmerkingen:

 1. Rineke Rentmeester14 mei 2021 om 19:27

  In t begin van coronatijd hadden we ineens tijd over. Maar ook hier is t inmiddels weer verdwenen. Sterkte met alles en we blijven genieten van je blogs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo
  ik heb een probleem ivm gebreide schoen aan been naaien van knuffelpop
  zou jij me kunnen helpen aub ?
  hierbij stuur ik foto van voorbeeld
  https://r2.mt.ru/r3/photo6B93/20219379638-0/jpg/bp.webp
  alvast heel hartelijk bedankt
  caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zakjes met tijd heb ik helaas ook nog niet kunnen vinden. Zal het je direct melden als ik weet waar ze verkrijgbaar zijn ;-)
  De strengen zijn weer prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...