Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 8 mei 2021

Op pad......

Het zijn rare tijden....er is geen dag waarin je ontkomen kan aan de gevolgen van de pandemie - hoe goed we ook proberen om er af en toe aan te ontsnappen. Gisteren liep ik weer een avond ingepakt met spatbril en schort (loos alarm!!) en vandaag moest ik toch aan een klant vragen even buiten te wachten omdat er al 2 klanten in de winkel waren. In ons rustige dorp is het gelukkig zelden druk (dat bewaren we voor de kust en Middelburg) en er zijn toch af en toe vakantiegangers die de winkel bezoeken. 

Grote vakantieplannen worden niet gemaakt, al helemaal niet naar verre oorden. Mocht je elk jaar met de sleurhut weggaan en mis je dat erg? Dit is een projectje wat je dan zal aanspreken! Tegen de tijd dat je het af hebt is er vast al weer veel meer mogelijk 😉:


Deze kampeer-deken vond ik op Ravelry. Het ontwerp van Regina Schönfeldt is gratis te downloaden via Ravelry. De deken is dubbel gebreid (o, wat jammer dat we geen workshops van Christel meer mogen organiseren!). Maar het gratis patroon bevat een grote tel-tekening dus je zou de deken ook in fair isle kunnen breien of alleen een onderdeel. Mogelijkheden genoeg!


*****

Ik weet dat morgen best wat mensen verrast gaan worden met een mooie Muud-tas. Daarom ga ik maandag weer wat bestellen om de voorraad wat aan te vullen. Wil je nog een mooi exemplaar bestellen? Als je dit weekend nog bestelt, gaat het nog met de order van maandag mee!
Fijn weekend!1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...