Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 31 mei 2021

Nuttig

Vandaag heb ik mij kostelijk geamuseerd! Zo'n dag waarop ik het nuttige met het aangename heb verenigd. Terwijl de kaakchirurg bij manlief in zijn wortelpunten zat te wroeten, zat ik op de parkeerplaats in het zonnetje te haken. 


Na een rondje apotheek en wat karweitjes kon ik het uiteraard niet laten om de potten en pannen te voorschijn te halen. Oh, jongens - wat héérlijk. In het zonnetje - en experimenteren maar!


 


En het droogt als een tierelier 😁


En dan nog iets: morgen wéér een vrije dag! 😂 YES!
4 opmerkingen:

 1. Ik wens je man sterkte... brr... niet fijn. Leuk haakwerkje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker hè dat je haak en breiwerk overal mee naar toe kan nemen.
  Vrolijk wasrek heb je zo staan met al die gekleurde garens en het droogt nunook lekker snel. Geniet van jouw extra vrije dag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het wachten aangenaam gemaakt. Slim van je. Sterkte voor je man!
  Mooie kleurenpracht al die strengen aan de waslijn.
  Hopelijk heb je een fijne vrije dag gehad vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig al die strengen garen.
  Tijdens het wachten in ziekenhuis of gister na de vaccinatie, zit ik ook te haken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...