Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 11 mei 2021

Meer Sjaals

Na een paar late diensten en een weekend-met-iedereen thuis was het vandaag wel tijd voor een turbo-rondje in het huis. Natuurlijk zou ik het liefst de hele dag hebben geverfd, maar zelfs ik - met weinig aanleg voor huishoudelijke taken - kreeg het een beetje op mijn heupen. Dus stortte ik me op de was, boodschappen, mailbox, bestellingen en maakte ik zelfs de friteuse helemaal schoon (je wilt niet weten wat een hekel ik aan dat karweitje heb!). Én lette ik op de deurbel want ik zat echt op een pakket te wachten en tadaaaa, het kostbare doosje is gearriveerd:


Een grote stapel exemplaren van het nieuwste boek van Sascha: Meer Sjaals


18 heerlijke haakpatronen voor prachtige sjaals in alle soorten en maten, voor elk wat wils. Alles in een mooi vormgegeven boek, hardcover en gebonden. Met patronen met tekst én schema's. Bovendien vindt je van elke sjaal verschillende suggesties voor garens (waaronder de unicat - ook met afwijkende maten). Een aanrader hoor!
De eerste bestelde exemplaren gingen vandaag al op de post - met een beetje geluk dus voor Hemelsvaartsdag in huis! En natuurlijk vind je het boek in de webshop en morgen in de winkel.


In de winkel vind je naast het boek ook al héél veel voorbeelden van deze sjaals (dankzij Ans die alle patronen testte), zodat je een indruk kan krijgen van wat er allemaal mogelijk is.


Deze vind ik zó leuk! De Origami-sjaal: met 5 kleurtjes maak je zo iets leuks!


En heb je zelf al genoeg sjaals (natuurlijk niet...), dan kun je ook anderen verrassen met een gehaakt exemplaar uit dit prachtige boek.
Heel veel garens uit het boek zijn bij ons verkrijgbaar.

Morgen is de winkel weer geopend. Op Hemelvaartsdag zijn we gesloten, op vrijdag weer open (maar dan gaat Ali je helpen tot half 4, daarna ben ik weer van de partij. Op zaterdag zijn we open van 9-16.00 uur. Wil je zeker zijn van een exemplaar van dit mooie boek? Je kunt het ook reserveren via de webshop en kiezen voor "betalen bij ophalen". En uiteraard is ook deel 1 nog steeds verkrijgbaar.

Zo, en dan nu nog wat blanke strengen een beetje kleur geven.........
2 opmerkingen:

  1. Het vorige boek was ook al zo mooi. Daar gaan we ook weer van genieten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij hebt je dag goed besteed.
    Het boek lijkt me prachtig. En sjaals heb je nooit genoeg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...