Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 3 mei 2021

Laat

Wat is dat toch met die late diensten... ik draai nu toch al weer ruim een jaar mee in de relatieve onregelmatigheid van de zorg maar geef mij maar de wekker om kwart voor 6! Een late dienst? Is voor mij een dubbele dienst 😉. 's Morgens nog volop in de weer met huishouden, administratie of winkel en hoppa - in de middag gaat de knop om en duik ik in totaal andere wereld van het verpleeghuis. Om op zo'n dag nog wat in te calculeren als "vrije tijd" vind ik een hele klus. Heel creatief word ik er ook niet van.... en van bloggen komt het ook maar moeilijk... Ik weet dat er collega's zijn die het liefst alleen 's avonds werken maar het is nog steeds niet mijn ding - maar het hoort erbij.

Dus een kort blog-bericht vandaag! Straks gaan er nog heel veel pakketjes op de post en ik heb nog twee prachtige kleuren toegevoegd aan de serie Alpaca soxx

Mórgen! Dán.... ik heb zoveel op mijn lijstje staan dat de dag bij voorbaat te kort is! Woensdag is de winkel weer open, dan kun je weer naar hartenlust komen voelen, combineren en snuffelen. Van harte welkom.

2 opmerkingen:

  1. knap hoor !! hoe jij dat allemaal onder 1 hoed krijgt !!!respekt !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh, de valkuil van late diensten werken in de zorg: eerst aan het thuisfront een volledige 'dagdienst' werken en dan op het werk nog een hele dienst draaien! 's Avonds laat thuis, eerst loslaten voor je kunt slapen.... en de volgende dag verbaasd dat je zo moe bent. Heel herkenbaar. Voor mij hielp het om me dit bewust te zijn en voor de dienst een paar uurtjes te ontspannen/ hobbiën zoals je anders 's avonds zou doen. Nu klinkt het altijd alsof jij een bezig bijtje bent wat 16 werkuren in een dag propt, dus misschien werkt het niet voor je.. Maar wees in ieder geval begripvol voor jezelf! Liefs, M

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...