Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 18 mei 2021

Cadeautje

Wat een cadeautje, deze dag. Na een lange, intensieve werkweek was ik blij om vandaag even niet met wat voor werk dan ook bezig te zijn. En het weer werkte helemaal mee!

Zó blauw en helder. Niet zo warm, heerlijk windje, af en toe een plukje in de lucht - helemaal goed. Ik ging naar de kapper, ik lurkte koffie buiten, ik graaide wat in de aarde en genoot van al het groen.


Het is zó groen buiten. Alles nog fris, wat fluitenkruid en boterbloemen, die heerlijke combi van hemelsblauw en frisgroen. Mei is prachtig!De afwisseling van zon en regen doet alles groeien, niet in het minst het onkruid in de moestuin...
maar daartussen staat ook zoveel moois!


Er staat ons nog aardig wat hemelwater te wachten, hoorde ik. Maar dat zien we dan wel weer. 

Ik kan het niet laten om met een mooi groen plaatje te eindigen:


Dit prachtige patroon bestaat al een tijdje maar is nog steeds gratis te downloaden via Ravelry, ook in het Nederlands. Let op dat je beide documenten downloadt. Gezien de naam van deze prachtige sokken weet ik al wel iemand die ze op het verlanglijstje zet.....

Morgen is de winkel weer open!3 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's , Jeanet. Fijn dat het zulk mooi weer was op je vrije dag
  Dat doet een mens goed.
  Groetjes Wytske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou het was inderdaad genieten gisteren. Mooie plaatsjes heb je er bij geplaatst. Die zon hebben we echt nodig, ik wordt niet vrolijker van al die regen pfft. Maar we blijven hopen. Hopelijk heb je binnenkort weer van die geniet dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is prachtig, al dat groen.
  En het zijn ook prachtige sokken. Ze komen op het to-do lijstje.
  Bedankt voor je ideeën en tips.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...