Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 3 mei 2021

Laat

Wat is dat toch met die late diensten... ik draai nu toch al weer ruim een jaar mee in de relatieve onregelmatigheid van de zorg maar geef mij maar de wekker om kwart voor 6! Een late dienst? Is voor mij een dubbele dienst 😉. 's Morgens nog volop in de weer met huishouden, administratie of winkel en hoppa - in de middag gaat de knop om en duik ik in totaal andere wereld van het verpleeghuis. Om op zo'n dag nog wat in te calculeren als "vrije tijd" vind ik een hele klus. Heel creatief word ik er ook niet van.... en van bloggen komt het ook maar moeilijk... Ik weet dat er collega's zijn die het liefst alleen 's avonds werken maar het is nog steeds niet mijn ding - maar het hoort erbij.

Dus een kort blog-bericht vandaag! Straks gaan er nog heel veel pakketjes op de post en ik heb nog twee prachtige kleuren toegevoegd aan de serie Alpaca soxx

Mórgen! Dán.... ik heb zoveel op mijn lijstje staan dat de dag bij voorbaat te kort is! Woensdag is de winkel weer open, dan kun je weer naar hartenlust komen voelen, combineren en snuffelen. Van harte welkom.





2 opmerkingen:

  1. knap hoor !! hoe jij dat allemaal onder 1 hoed krijgt !!!respekt !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh, de valkuil van late diensten werken in de zorg: eerst aan het thuisfront een volledige 'dagdienst' werken en dan op het werk nog een hele dienst draaien! 's Avonds laat thuis, eerst loslaten voor je kunt slapen.... en de volgende dag verbaasd dat je zo moe bent. Heel herkenbaar. Voor mij hielp het om me dit bewust te zijn en voor de dienst een paar uurtjes te ontspannen/ hobbiën zoals je anders 's avonds zou doen. Nu klinkt het altijd alsof jij een bezig bijtje bent wat 16 werkuren in een dag propt, dus misschien werkt het niet voor je.. Maar wees in ieder geval begripvol voor jezelf! Liefs, M

    BeantwoordenVerwijderen