Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 22 april 2021

Recyclen

Naast een heleboel bijzondere garens en draadjes liggen in de winkel ook vakken vol met zogenaamde "basisgarens". Vaak hebben deze garens veel verschillende kleuren: Tijdloze katoentjes, sokkenwol, merino's, acryl. Sommigen heb ik al in het assortiment zolang we de winkel hebben (bijna 23 jaar!) - dan heb je je nut wel bewezen 😂. 

Soms is het tijd voor een aanvulling! De Amore Cotton Sport is namelijk helemaal gemaakt van gerecyclede materialen - 85% katoen en 15% polyamide. Het heeft de dikte van de standaard katoen die wordt gebruikt voor amigurumi’s. Maar ook geschikt voor pannenlappen, kleding en dekens.

 Het heeft een matte uitstraling. 50 gram/125 meter,  € 2,40 per bol.
De 27 kleuren liggen in de winkel en kun je vinden in de webshop. Ter introductie kun je tijdelijk alle 27 kleurtjes in 1 pakket kopen tegen een aantrekkelijke prijs, kijk hier. Met 27 kleurtjes maak je een hele mooie deken of maak je oneindig veel amigurumis!(patroon verkrijgbaar via Italian Yarn Studio of bij aanschaf van deze katoen)


2 opmerkingen:

  1. Is dat patroon in het Nederlands geschreven???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je toch een grote verscheidenheid aan garens. Gerecycled garen vind ik een mooie 'uitvinding'.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...