Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 7 april 2021

Blij!

Het is écht een gedoe hoor, met die afspraken 😁. Soms staan er doodleuk 2 dames - zonder mondkapje - voor mijn neus (huh? afspraak?), soms komt iemand niet opdagen, te vroeg, te laat, te lang, best kort. Máár........ als je zoals vandaag zoveel blije mensen in de winkel hebt, dan compenseert het álles! Terwijl het buiten zó koud was, waren we binnen in de weer met zomerdraadjes. Want het kan nóg een keer zomaar omdraaien he? Voor je het weet loop je in je korte broek 😂....

Ik moet ook bekennen dat het nieuws dat we héél, héél misschien over 2 weken weer wat kunnen versoepelen mij een rondje extra doet huppelen door de winkel. We gaan het zien...


In de winkel ligt al een tijdje dit prachtige nieuwe zomerboek van Lang. 59 supermooie modellen. Truien, vesten, sjaals, etc. in verschillende maten en materialen, zó mooi! Je kunt het natuurlijk ook bestellen in de webshop en bovendien bekijk je hier alvast al die mooie projecten.In dit boek staan ook een aantal projecten van het nieuwe garen Lotus. Dit superzachte en vederlichte garen is een verwennerij! Met maar liefst 200 meter op 25 gram weegt het bijna niets en de samenstelling van 60% luxe katoen en 40% cashmier doen je watertanden. Voor een damestrui in maat M heb je ongeveer 7 bollen nodig. Ik heb de kleurtjes van dit superzachte garen in de webshop gezet.


Zo, en met de energie van een fijne dag stort ik me nu nog even op de administratie 😁!


3 opmerkingen:

 1. Fijn om dit te lezen, ik begin mijn dag met een glimlach!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik duim dat het volgende week inderdaad voor jou en alle anderen een beetje versoepeld word. Fijn als je zo'n positieve dag hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn zo'n dag met blije klanten!
  Hopelijk is de administratie ook gelukt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...