Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 20 april 2021

Softies

Het is nog fris maar he hele natuur schreeuwt "Lente !!!!".

Terwijl ik vanmorgen me boog over de nieuwe wintercollectie (ai, écht, dat gaat nooit never passen als die prachtige bollen binnenkomen in de winkel, man, man, wat een geweldige draadjes!) ligt de winkel nu natuurlijk nog bommetjevol met voorjaarsgarens. En zouden we vanavond nou echt gaan horen dat je vanaf volgende week spontaan kan komen aaien?? We gaan het zien...

In elk geval is van de unicat de serie Soft weer terug! Deze prachtige zachte lentekleuren zijn weer te bestellen via de webshop, waar je ook verschillende lengtes kan bestellen!





Hou rekening met een levertijd van ca 2 weken. Maar ook in de winkel staat een flinke voorraad unicat in allerlei kleuren. Wil je heel snel beginnen? Mail dan even, ik maak dan een foto!


1 opmerking:

  1. Het zou fijn zijn als klanten weer gewoon spontaan naar jouw winkel kunnen komen (met restricties), want garens zien en voelen in het echt is toch beter dan ze online bewonderen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen