Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 20 april 2021

Softies

Het is nog fris maar he hele natuur schreeuwt "Lente !!!!".

Terwijl ik vanmorgen me boog over de nieuwe wintercollectie (ai, écht, dat gaat nooit never passen als die prachtige bollen binnenkomen in de winkel, man, man, wat een geweldige draadjes!) ligt de winkel nu natuurlijk nog bommetjevol met voorjaarsgarens. En zouden we vanavond nou echt gaan horen dat je vanaf volgende week spontaan kan komen aaien?? We gaan het zien...

In elk geval is van de unicat de serie Soft weer terug! Deze prachtige zachte lentekleuren zijn weer te bestellen via de webshop, waar je ook verschillende lengtes kan bestellen!

Hou rekening met een levertijd van ca 2 weken. Maar ook in de winkel staat een flinke voorraad unicat in allerlei kleuren. Wil je heel snel beginnen? Mail dan even, ik maak dan een foto!


1 opmerking:

  1. Het zou fijn zijn als klanten weer gewoon spontaan naar jouw winkel kunnen komen (met restricties), want garens zien en voelen in het echt is toch beter dan ze online bewonderen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...