Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 24 april 2021

Open.......!

Ik verheug me er heel erg op maar het zal gewoon weer wennen zijn: vanaf volgende week gaat de winkel weer "gewoon" open....

"Gewoon" is uiteraard zéér relatief: er blijven wél een aantal voorwaarden! Gezien het oppervlakte van de winkel mogen er 2 klanten tegelijk in de winkel. Dat doe ik al ruim een jaar, dus daar verandert niet zoveel aan. Het kan betekenen dat je heel even moet wachten (met een warme bakker naast de deur is dat geen straf hoor). En uiteraard blijft het mondkapje verplicht evenals de anderhalve meter afstand. 

Maar............. het biedt je dan wél de mogelijkheid om te voelen aan deze o-zo-zachte nieuwkomertjes! Ze komen net binnenrollen en ik kan er nauwelijks afblijven...

Daar word je toch verliefd op? Deze Lang Alpaca Soxx is een superdeluxe sokkendraadje. Met 30% polyamide geschikt voor zondagse sokken maar dit wil je niet alleen aan je voeten hoor! Zo zacht! En met de lange looplengte van sokkenwol ook geschikt voor haken (en breien) van sjaals en omslagdoeken. Of baby-kleertjes? Polsmofjes? Een trui? Kan allemaal! Ik heb deze en andere kleurtjes in de webshop gezet, volgende week komt er nog wat bij.




Volgende week kun je ook de nieuwste aanwinsten zien in de supersoxx-serie. Oók sokkenwol (6-draads) maar tevens onze basisdraad voor alle Zeeuwse Dekens (visserstruien-deken en Tante Zoet) en visserstruien. Of voor het vestje Saartje! Deze nieuwe kleuren in het assortiment passen helemaal bij de trendkleuren van nu.



Mocht je dus een afwijkende kleur zoeken die je niet bij de mogelijkheden in onze webshop terugvindt: neem dan even contact op! In de winkel ligt zoveel meer dan in onze webshop staat vermeld.


Ook superblij ben ik met deze stapel jute tassen. Zo kan ik weer complete pakketten maken van de Zeeuwse Tas. De jute binnentas van de Appie bleek steeds lastiger te vinden, maar nu heb ik een prima alternatief gevonden. De tas zit dus standaard bij het pakket, wel zo makkelijk!



Misschien mag je wel zelf je moederdag-cadeautje uit komen zoeken of kom je een cadeaubon ophalen. Of wil je nu eens echt even in die Muud-collectie snuffelen?
Vanaf volgende week is de winkel weer open vanaf woensdag t/m zaterdag. Op vrijdag ben ik er zelf nooit, Ali helpt je dan zo goed als hij kan! Wil je advies over patronen of een steekje uitgelegd krijgen? Kom dan op woensdag, donderdag of zaterdag. Tot volgende week!











6 opmerkingen:

  1. Fijn, Jeanet, toch weer een stap vooruit.
    Verheug me ook erop om over een paar weken te komen snuffelen.
    Want die kleurtjes spreken mij aan.
    Fijn weekend Wia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Top! Ben in de week van 3 mei in Zeeland en probeer even langs te komen. Groet uit Haarlem

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! Kom dan niet op vrijdag, want dan ben ik er niet :-)

      Verwijderen
  3. Mooie frisse kleuren.

    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat er weer een stapje meer mogelijk is.
    Die warme bakker is ook handig voor gezinsleden die even moeten wachten (deden we in zomer 2019 toen wij in Zeeland op vakantie waren ;-))
    Je laat weer prachtige bolletjes zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jedesmal wenn ich Deine tolle Wolle hier sehe, habe ich sofort ein paar neue Strickideen im Kopf. Sollte uns unser nächster Urlaub in Deine Nähe führen, schaue ich ganz bestimmt im Laden vorbei.
    Liebe Grüße zu Dir
    Manu

    BeantwoordenVerwijderen