Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 7 april 2021

Blij!

Het is écht een gedoe hoor, met die afspraken 😁. Soms staan er doodleuk 2 dames - zonder mondkapje - voor mijn neus (huh? afspraak?), soms komt iemand niet opdagen, te vroeg, te laat, te lang, best kort. Máár........ als je zoals vandaag zoveel blije mensen in de winkel hebt, dan compenseert het álles! Terwijl het buiten zó koud was, waren we binnen in de weer met zomerdraadjes. Want het kan nóg een keer zomaar omdraaien he? Voor je het weet loop je in je korte broek 😂....

Ik moet ook bekennen dat het nieuws dat we héél, héél misschien over 2 weken weer wat kunnen versoepelen mij een rondje extra doet huppelen door de winkel. We gaan het zien...


In de winkel ligt al een tijdje dit prachtige nieuwe zomerboek van Lang. 59 supermooie modellen. Truien, vesten, sjaals, etc. in verschillende maten en materialen, zó mooi! Je kunt het natuurlijk ook bestellen in de webshop en bovendien bekijk je hier alvast al die mooie projecten.



In dit boek staan ook een aantal projecten van het nieuwe garen Lotus. Dit superzachte en vederlichte garen is een verwennerij! Met maar liefst 200 meter op 25 gram weegt het bijna niets en de samenstelling van 60% luxe katoen en 40% cashmier doen je watertanden. Voor een damestrui in maat M heb je ongeveer 7 bollen nodig. Ik heb de kleurtjes van dit superzachte garen in de webshop gezet.


Zo, en met de energie van een fijne dag stort ik me nu nog even op de administratie 😁!






3 opmerkingen:

  1. Fijn om dit te lezen, ik begin mijn dag met een glimlach!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik duim dat het volgende week inderdaad voor jou en alle anderen een beetje versoepeld word. Fijn als je zo'n positieve dag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn zo'n dag met blije klanten!
    Hopelijk is de administratie ook gelukt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen