Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 12 november 2015

Joehoe !! Unicat.....

Soms is het best fijn dat ik ooooit verpleegkudige was! Ik kon mijn verstofte kennis en kunde vandaag weer wat opfrissen. Zo tussen de wasjes, klanten, het avondeten en nieuwe zendingen wol in..... mocht het toch niks meer worden met onze wol-toko, dan schiet ik wel weer in mijn oude beroep (na een intense opfriscursus, dat dan wel weer).

Eindelijk kwam vandaag een hele grote zending unicat binnen, ik ben druk bezig om de reserveringen te verwerken (nog niet alle kleuren zijn er), maar ik heb natuurlijk wel nieuwe ideeën voor jullie met dit garen.

Zo blogde Jellina hier over deze poncho. Gemaakt met een bol unicat (kleur Hagebutte: grijs-rood) en een bolletje ecrukleurige Cotton 8.

Foto

Je vindt de beschrijving op Jellina's blog. En de poncho hangt nu ook in onze winkel waar je 'm kunt bewonderen.

Deze schouderwarmer/korte poncho is gemaakt door Cathrien, het patroon komt uit het boekje "Kant Haken" van Sascha. Gebruikt is de kleur Vampire Kiss (rood/paars/zwart). Echt een prachtig patroon!


Leny breide deze prachtige Groovy (zie deze blogpost), ze gebruikte de kleur Druif.


Nog meer inspiratie nodig? Haha, door al die enthousiaste klanten heb ik nog wel wat in de aanbieding....

Een sjaal in Corner tot cornersteek van Nathalie
(kleur Rookkwarts)


En tot slot nog een prachtige Seems Like Old Times
(gratis te downloaden van Ravelry)
Kleur Cottage


Een prachtige Perfect Darkness van Margreet
(kleur Butterfly)



Zoooo, daar kunnen jullie wel weer mee vooruit, toch?? Nu nog even een fotootje van de bolletjes die er nu zijn:





De prijs van de bollen zijn helaas onlangs verhoogd, een bol van 900 meter kost nu € 24,95. Alle voorbeelden zijn gemaakt van 1 bol. 
Samenstelling van het garen is 50% katoen/50% acryl, wasbaar op 40 graden. Een bol bestellen of reserveren mag altijd, mail dan even naar jaffari@zeelandnet.nl
Als een kleur niet op voorraad is, houd dan rekening met een levertijd die kan oplopen tot 4-5 weken.

Eeeh, en als ik morgen veel voor verpleegkundige moet spelen, dan kan ik de bestellingen niet gelijk op de post doen maar wordt het maandag :-)

7 opmerkingen:

  1. prachtig hoor al die bollen en natuurlijk de voorbeelden. De poncho ben ik ook aan het haken..... even wennen, maar het lukt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voila, ik weet al wat ik met de bol Unicat die ik onlangs bij je kocht, zal maken. De poncho van Jellina is echt prachtig!
    Dankjewel voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi allemaal! Wat een inspiratie weer :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb de lang verwachte bol Unicat Retro binnen. Ben vanavond alleen thuis en ga heerlijk. alle WIP's ten spijt, beginnen aan, denk ik, een baktus model. Dank je wel Jeanet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kleuren die bollen unicat.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. komt de vergeet
    mij nietjes nog terug binnen ?aisjeblieft? zou er dolgraag een sjaal in maken voor mn dochter ,een soort troostsjaal ,ze verloor haar baby op 29 weken zwangerschap en koestert sindsdien de vergeetmijnietjes ...dankjewel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voorlopig niet, ik heb daar helaas zelf geen invloed op! Als deze kleur weer te bestellen is zal ik er zeker melding van maken!

      Verwijderen