Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 3 november 2015

Shoop

Je hebt ze vast al eerder voorbij zien schieten op het internet: de knuffels van African Flowers van Heidi Bears. Sinds kort is er weer een nieuwe, Shoop the Sheep.


Wow, wat een leukerd weer! Het patroon van Shoop is verkrijgbaar via Ravelry en Etsy. De patronen zijn alleen in het Engels verkrijgbaar, maar door de vele foto's écht voor iedereen te volgen!!
(Misschien ten overvloede: ik verkoop deze patronen niet, en ik heb ook geen vertaling)

Kijk zeker ook nog even bij de andere leuke patronen van Heidi Bears op Etsy of Ravelry, ik zou ze allemaal wel willen maken....


5 opmerkingen:

 1. Het geeft zo'n vrolijk effect met die African squares.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig ontwerp weer van Heidi Bears, het blijft speciaal maar ook vrolijk met die african flowers.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohja, die gehaakte dieren van Heidi Bears zijn geweldig. Zo eentje staat ook nog op mijn verlanglijstje om te maken. :-)

  Groetjes
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...