Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 10 november 2015

Anders

Vandaag liep weer eens anders dan anders. Allereerst hebben we weer een riante zandbak voor de deur. We wisten dat dit zou komen (vernieuwen riolering) - maar happy zijn we natuurlijk niet helemaal. Niemand heeft me nog uit kunnen leggen waarom al dar graafwerk niet in een keer kan, want we hadden dit feestje al eerder dit jaar....


Gelukkig kun je nog steeds prima parkeren aan het eind van de Langstraat, op loopafstand van de winkel.
Wat ook anders dan anders was: de (geplande) kaak-operatie van zoonlief. Oei, pittig hoor! Al heel vroeg moesten we ons melden in het ziekenhuis, waar hij ruim 3 uur onder het mes ging. Gelukkig mag hij morgen naar huis! (Maar ik ben toch wat van slag)

Maar uiteraard wel een leuk ideetje. Mattie liet deze bijzondere lijstjes aan mij zien, met gehaakte bloemen in de hoofdrol.


De basis is een gehaakte bloem die op een wit geschilderd lijstje is bevestigd. De lijstjes zijn afgewerkt met een gehaakt koordje. De kleine lijstjes zijn op hun beurt weer geplakt in een grote lijst met de binnenkant geschilderd in een bijpassende kleur. Zo heb je een prachtige wanddecoratie!Een bloem zoals deze vind je o.a. bij Grietje Karwietje

11 opmerkingen:

 1. Dat is en leuk idee en vergt ook niet zoveel tijd, want dat ontbreekt wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, zo'n zandbak voor de deur is minder, maar ook dat komt goed. Verder hele goede beterschap voor je zoon en voor jou een fijne dag. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jakkes met zo'n zandbak hoef je niet blij te zijn. Mooie dingen heb je weer voor ons gevonden. Beterschap voor je zoon en voor jou sterkte, valt nooit mee wanneer je kind iets mankeert.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte hoor met je zoon's kaakprobleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van die zandbak, alweer. En hopelijk heeft jullie zoon niet al te veel last of pijn van die operatie. Mooie wanddecoratie, die bloemetjes.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Opnieuw graafwerken voor je deur, onvoorstelbaar, hopelijk lijdt de winkel er niet te fel onder.
  Sterkte aan je zoon en jullie allemaal, want dit zal geen lachertje zijn denk ik, nooit fijn als je kind zoiets moet ondergaan.
  De bloemetjeslijsten, superleuk idee en helemaal niet moeilijk.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allereerst beterschap voor jullie zoon. Al dat gegraaf zal ook wel veel zand en modder geven in de winkel pfft, succes hoor. Weer een leuk idee voor een mooie wanddecoratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oef Jeanet, dat is best een pittige ingreep geweest als het zo lang heeft geduurd!!! Geen wonder dat je zorgen daaromtrent even overheersen!! Hopelijk gaat het snel wat beter met hem!!! Veel sterkte daarbij voor jullie allemaal!!
  Chapeau dat je toch nog zo'n leuk ideetje weet op te diepen!!! En ook nog mijn bestelling voor elkaar wist te maken!!!
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met de zandbak... ;-) Beterschap voor je zoon!
  Wat een leuke, supermooie lijstjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...