Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 19 november 2015

En nog eens kleur!

Vorige week kwam Jellina weer even buurten en dan mag ik een beetje voorproeven van alle leuke dingen die ze maakt! En zo kwam uit haar mooie gehaakte tas de Bargello-deken die ik op haar blog al voorbij had zien komen - wow! Wat een kleurenexplosie!


In het echie nog veel mooier dan op foto's!


De royale deken is gehaakt in de Bargello-techniek, je vindt het uitgebreide, gratis patroon op Jellina's blog.


Jellina gebruikte wel 40 (!) kleuren katoen, maar je kunt natuurlijk variëren in hoeveelheid kleur (en garen). Brede of smalle banen, minder (of nóg meer) kleuren - het kan allemaal :-)

Foto

(Dank je wel, Jellina - voor weer zo'n leuk patroon!)

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...