Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 24 november 2015

Op tijd...

Elk jaar denk ik bij de eerste Kerstfolders, Sint-journaals en lichtjes: Huh, nú al??? Maar op een dag als deze, zo'n dag het het niet licht lijkt te worden, dan weet ik dat het gewoon weer tijd is!
En als je je winterse versieringen zelf wilt maken, moet je op tijdig beginnen, dus komen deze rendier-ideetjes gewoon op tijd :-)
(Ach, en dat die beestjes op zich weinig Nederlandse roots hebben doet er niet toe - ze zijn grappig!)


Deze grappige Rendiertjes zijn van Stip en Haak, je vindt het gratis Nederlandse patroontje hier.

Wil je een grote versie maken? Dan kun je ook bij Stip en Haak terecht voor Rendier Ralf, patroon te koop op deze website.
7 opmerkingen:

 1. Oh, ze zijn geweldig. En.... Als we nu beginnen zijn we. Vast op tijd voor de Kerst. Maar dat alleen dankzij jouw oplettendheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had de mijne vorig jaar ook op tijd klaar. Had toen nog wat pakjes tijd liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze blijven superleuk!! Ik zag net al op fb een fotootje voor jou waar die mooie eland op stond!
  Lieve groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind rendiertjes altijd heel leuk, ze zijn een leuke toevoeging aan onze kerst hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, die zijn echt grappig!! Bedankt voor het delen :)
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag ze bij Herriet al langskomen, ze zijn geweldig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...